streda 6. februára 2013

Porcelain, are you wasting away in your skin?

Som človek. Nerozhodný, ale som. A často aj zmätený.
A dosť veľký asociál.

Mám rada túto fotku. Nie je mi tam vidieť do ksichtu. ^^
A je na nej zhrnuté všetko čo potrebujem k životu - Guns N' Roses.

Hovorte mi Porcelain. Podľa 'drifting and floating and fading away, little lune, all day'. V poslednom čase som si totiž dosť obľúbila Red Hot Chili Peppers.
Ale inak som Veronika (najčastejšie oslovovaná Veve), nemám rada moje meno a mám 15. Vyzerám vraj minimálne na 17, haha. Rada sa sarkasticky chechtám v článkoch.

Dôvodom ďalšieho nového blogu je snaha o nový začiatok, o lepšie články a koniec koncov, zmenu mojej osoby, k lepšiemu. Ale len tak v rámci možností. Vystriedala som 86472993, 945 blogov, na poslednom som bola pol roka. Čo je u mňa dosť značný úspech.

Fascinuje ma všetko staré. Nechcem žiť v tejto dobe, podľa môjho skromného úsudku som sa mala narodiť minimálne pred 30 rokmi. A užívať si tie skvelé chvíle, ktoré môžem vidieť akurát tak vo filmoch. Na moju škodu.

Čo sa týka hudby, môjho srdca šampióni sú Guns N' Roses, nasledujú Red Hot Chili Peppers, AxeWound (čo je dosť veľký paradox, pretože neznášam core, ale proste .. mňam), Pink Floyd, Led Zeppelin, Johnny Cash, Joy Division, Black Sabbath, David Bowie, Nirvána a spol. Nepohrdnem však ani príjemnou alternatívou a partnermi pri mojich letargických večeroch sa stali Rišo Muller a Lana Del Rey. Nepýtajte sa prečo.

Obdivujem každý druh umenia, mojou obrovskou vášňou je písanie. Raz sa tým chcem živiť.

Som úchyl na farebné ponožky, perá a zápisníky, vlastním ich hrozne veľa. Bezkonkurenčne sú pre mňa flanelové košele najlepšou časťou šatníka.

To je asi na úvod všetko. Ďakujem za pozornosť.

Stále mi to behá hlavou. Proste krása.

Mala by som sa naučiť básničku na ruštinu. Nechce sa mi.
Zajtra je v škole karneval. Mala by som robiť W. spoločnosť, lebo je to náš posledný karneval, keďže sme deviataci. Ani to sa mi nechce. 

9 komentárov:

  1. děkuju za komentář, doufám že u tady toho blogu vydržíš nejvíc, a že se ti bude dařit:)
    přeju hodně čtenářů, komentářů a úspěchu!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moja milovaná, správa, že meníš blog, ma už ani nezaskočila. Vážne nie. Už je to čosi, na čo som si pri tebe zvykla. A pokým sa toto všetko nerozhodneš zahodiť na klinec úplne, ja budem spokojná s každým virtuálnym miestom, ktoré vytvoríš. Dúfam, že tu pobudneš aspoň mesiac a snáď sa ti tu bude páčiť. Na nové články sa už teraz teším.
    Peace a maj sa krásne ! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. uu, skvělý styl psaní a super tričko, sleduju:) ps. perfektní hudební styl!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nepiš to dlouhý áčko u Nirvany! :D (ne fajn. hrabe mi.)
    Hodně štěstí s novým blogem. a tak, víšco. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Strašně se mi líbí tvůj styl. Si Boží:) Přidám si tě:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sudruzka :)clovek ide prec na par dni a uz si na novom blogu .)hmm a preco nemas rada core???Biohazard,Pro-Pain ,Agnostic Front atd su dobre kapelky .
    Dufam ze uz vies basnicku po rusky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Snáď nevadí ak si ťa pridám do môjho stalkerského listu? :)

    Zdielam tvoje nadšenie pre písanie, väčšinu vyššie spomenutej hudby a hlavne staré veci. mám doma písací stroj, yay! (a rada sa tým chválim hlavne ľuďom, ktorých to vôbec netrápi)

    Layla wants a cracker.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Red hot,Bowie,Nirvana<3
    ľúbiš sa mi,dievča!

    OdpovedaťOdstrániť